about

971042_10151648136493492_733965424_n‘ Bergwandel schoenen en naaldhakken’ 

Hoi!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Kort wat over mijzelf: ik ben Iris van Seben, freelance journalist,24 lentes jong en gek op alles wat het leven te bieden heeft.
Doordeweeks loop ik op mijn smerige sneakers, struinend met een camera opzoek naar mooie verhalen en inspiratie. De weekenden ruil ik net zo goed mijn sneakers in voor hakken en waan ik me heel af en toe een ‘ meisje meisje’ inclusief gekleurde teennagels. Met mijn afgebladderde nagellak stap ik  mijn wandelschoenen weer in, haar in een knot, opzoek naar avontuur, mooie mensen, mooie plekken en mooie verhalen. Overal ter wereld.

Je kan het een identiteitscrisis noemen, maar ik vind dat mensen altijd zo moeilijk doen met in een bepaald hokje passen. Ik ben er doorgaans achter gekomen dat het leven veel leuker is, als je uit elk ‘ hokje’ de dingen mee pikt die jij leuk en interessant vind, wil het nou net zo zijn dat ik heel veel heel interessant vind.

Mijzelf samengevat in steekwoorden:  reizen, probeert een gezonde levensstijl te handhaven, fotograferen, schrijven,kennis delen,praten (heel veel), reporteren, onderzoeken, presenteren, woordgrappen, boeken lezen, koken en wijn (ok, en Doritos nacho chips..)
Veel plezier op mijn website!

Ps: heb je vragen op of aanmerkingen? Dan hoor ik je graag.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s